11. november 2015

DNA MÆRKNING

DNA mærkning til registrering og mærkning af ejendele i virksomheden, i håndværkerbilen og på skolen.

DNA mærkning som benyttes i mange lande er blevet et effektivt værktøj til registrering af ejendele og til at skræmme tyven væk. Med en flaske DNA væske og en podepind pensles ejendele som computere, værktøj, spillekonsoller, telefoner,  tv, designmøbler, ure, smykker, fotoudstyr mv. Kort sagt alt det der er eftertragtet af tyve og har en værdi for dig i skolen, uddannelsesinstitutionen, kommunen, virksomheden m.fl.

DNA væsken indeholder en unik kode som modtages sammen med DNA kittet. Koden registreres i en international online database som nu kan “sladre” om hvem de penslede ejendele tilhøre. Derfor går tyven en stor bue udenom virksomheder, skoler, institutioner, idrætsanlæg, huse og biler mv. der skilter med DNA mærkning. Tyvene ved at stjæler de noget her, medbringer de et spor som ved pågribelse forbinder dem til gerningsstedet.

En DNA flaske indeholder en næsten usynlig væske, samt et stort antal af bittesmå mikrobrikker. Både væske og mikrobrikker indeholder den unikke kode som politiet kan aflæse. DNA væske gør det nemt og effektiv at registrere og sikre dine ejendele.

Kontakt på telefon eller mail og lad os sammen finde et DNA mærkningskit der passer til dine behov. Se de forskellige kit herunder:

SÅDAN GØR DU

 1. Registrer flaskens kit og pinkode i den internationale online database. Så kan politiet altid finde tilbage til ejeren af værdigenstanden.
 2. Mærk dine ejendele. Påsæt de medfølgende advarselsmærkater på de mærkede værdigenstande.
 3. Opsæt advarselsskilte på døre og vinduer, så tyven kan se værdierne er sikret med DNA væske.

Nu er tyven ikke så interesseret i at stjæle fra dig, da det nu er blevet meget sværere at videresælge de stjålne værdigenstande der er penslet med DNA mærkning.

 

Hvordan virker DNA MÆRKNING som tyverisikring

DNA mærkning kan benyttes af alle og kan bestilles i forskellige kit-størrelser, afhængig af hvor meget der skal mærkes. Vores DNA kit er designet til om du er en virksomhed eller uddannelsesinstitution der ønsker at mærke computere, AV udstyr, lamper, møbler og andre værdier. Eller du er en håndværker der ønsker at sikre værktøj, IT udstyr mv. på arbejdspladsen og i firmabilen.

DNA MÆRKNING TIL MINDRE ERHVERV OG PRIVAT BRUG – 25 MÆRKNINGER

DNA 25 mærkningskit indeholder:

 1. 1 x 8ml. flaske med SelectaDNA væske med UV sporstof og 1.000 mikrobrikker (hver mikrobrik har en diameter på 0,25mm) Væske og mikrobrikker indeholder samme unikke DNA- kode.
 2. 1 x Podepind.
 3. 2 x ark med ialt 36 Advarselsmærker, der ikke kan fjernes efter påsætning uden de krakelere i bitte små stykker.
 4. 2 x ark med 2 stk. dobbeltsidet advarselsskilte på hver ark til vinduer. Påsættes på indersiden af vinduet, så det ses fra begge sider.
 5. 1 x advarselsmærke til postkassen eller døren.
 6. 1 x hård plast advarselsskilt med 2 skruehuller.
 7. 1 x database-registrering med 50 registreringspladser. Registreringen er gratis lige så længe du ønsker at være registreret.
 8. 1 x brugervejledning

DNA MÆRKNING SMALL ERHVERV – 100 MÆRKNINGER

DNA 100 mærkningskit indeholder:

 1. 1 x 26ml. flaske med SelectaDNA væske med UV sporstof og 1.000 mikrobrikker (hver mikrobrik har en diameter på 1 mm.) Væske og mikrobrikker indeholder samme unikke DNA- kode.
 2. 2 x Podepinde.
 3. 9 x ark med ialt 100 Advarselsmærker, der ikke kan fjernes efter påsætning uden de krakelere i bitte små stykker.
 4. 2 x ark med 2 stk. dobbeltsidet advarselsskilte på hver ark til vinduer. Påsættes på indersiden af vinduet, så de ses fra begge sider. Størrelse i mm. H: 9,5 x B: 7,0
 5. 2 x advarselsmærke til postkassen eller døren. Størrelse i mm. H: 9,5 x B: 7,0
 6. 1 x hård plast advarselsskilt med 2 skruehuller. Størrelse i mm. H:9,5 x B: 7,0
 7. 1 x database-registrering med 100 registreringspladser. Registreringen er gratis lige så længe du ønsker at være registreret.
 8. 1 x brugervejledning

Tilbud kun Dkk. 2.395,- excl. moms. inkl. forsendelse

DNA MÆRKNING MEDIUM ERHVERV – 500 MÆRKNINGER

DNA 500 mærkningskit indeholder:

 1. 5 x 26ml. flaske med SelectaDNA væske med UV sporstof og tusindvis af mikrobrikker (hver mikrobrik har en diameter på 1 mm.) Væske og mikrobrikker indeholder samme unikke DNA- kode.
 2. 10 x Podepinde.
 3. 42 x ark med ialt 500 Advarselsmærker, der ikke kan fjernes efter påsætning uden de krakelere i bitte små stykker. Diameter 28 mm.
 4. 6 x ark med 2 stk. dobbeltsidet advarselsskilte på hver ark til vinduer. Påsættes på indersiden af vinduet, så de ses fra begge sider. Størrelse i mm. H: 9,5 x B: 7,0
 5. 14 x advarselsmærke til postkassen eller døren. Størrelse i mm. H: 9,5 x B: 7,0
 6. 2 x hård plast advarselsskilt med 2 skruehuller. Størrelse i mm. H:9,5 x B: 7,0
 7. 1 x database-registrering med 500 registreringspladser. Registreringen er gratis lige så længe du ønsker at være registreret.
 8. 1 x brugervejledning

DNA MÆRKNING LARGE ERHVERV – 1000 MÆRKNINGER

DNA 1000 mærkningskit indeholder:

 1. 10 x 26ml. flaske med SelectaDNA væske med UV sporstof og tusindvis af mikrobrikker (hver mikrobrik har en diameter på 1 mm.) Væske og mikrobrikker indeholder samme unikke DNA- kode.
 2. 20 x Podepinde.
 3. 84 x ark med ialt 1000 Advarselsmærker, der ikke kan fjernes efter påsætning uden de krakelere i bitte små stykker. Diameter 28 mm.
 4. 12 x ark med 2 stk. dobbeltsidet advarselsskilte på hver ark til vinduer. Påsættes på indersiden af vinduet, så de ses fra begge sider. Størrelse i mm. H: 9,5 x B: 7,0
 5. 28 x advarselsmærke til postkassen eller døren. Størrelse i mm. H: 9,5 x B: 7,0
 6. 4 x hård plast advarselsskilt med 2 skruehuller. Størrelse i mm. H:9,5 x B: 7,0
 7. 1 x database-registrering med 1000 registreringspladser. Registreringen er gratis lige så længe du ønsker at være registreret.
 8. 1 x brugervejledning

KOMBILØSNING

DNA mærkning kan sagtens “stå alene” men kan også med fordel indgå i kombination med vores synlige FLEX tyverimærkning. Udover din egen valgte tekst på FLEX skiltet kan der påføres en yderligere tekst som f.eks. Beskyttet med SelectaDNA. Signalværdien af at værdigenstanden nu også er beskyttet med synlig tyverimærkning er stor.

Pakketilbud på kombiløsning:

1 sæt DNA mærkningskit. Vælg mellem DNA mærkningskit small erhverv 100 mærkninger – eller DNA 100 håndværkermærkningskit.

100 stk. Flex2 akryl tyverimærker. Vælg mellem str. 15x35mm eller str. 18x55mm. Valgfri tekst og logo. (Du kan også vælge 50 stk. af hver størrelse)

Pakketilbud ialt kun Dkk. 4.395,- excl. moms. 

Se vores Flex2 tyverimærkning her: Tyverimærkning

SÅDAN MÆRKES EJENDELE MED DNA MÆRKNING

DNA MÆRKNING TIL HÅNDVÆRKEREN

Startkit til den mindre håndværker – DNA 25 håndværkermærkningskit indeholder:

 1. 1 x 8ml. flaske med SelectaDNA væske (til ca. 25-40 mærkninger) med UV sporstof og mikrobrikker (hver mikrobrik har en diameter på 0,25mm) Væske og mikrobrikker indeholder samme unikke DNA- kode.
 2. 1 x Podepind.
 3. 3 x ark med ialt 36 Advarselsmærker, der ikke kan fjernes efter påsætning uden de krakelere i bitte små stykker.
 4. 2 x sikringsmærker 7,0cm x 9,5cm. Påsættes på ydersiden af bilens bag- eller sidedør.
 5. 2 x sikringsmærker 5,0cm x 5,0cm. Påsættes på indersiden af bilruden f.eks. på fordøre.
 6. 1 x database-registrering med 50 registreringspladser. Registreringen er gratis lige så længe du ønsker at være registreret.
 7. 1 x brugervejledning

Pris startkit pr. sæt. Dkk. 750,00 excl. moms.

Kit til den mellemstore håndværker – DNA 100 håndværkermærkningskit indeholder:

 1. 1 x 26ml. flaske med SelectaDNA væske (til ca. 100-120 mærkninger) med UV sporstof og mikrobrikker (hver mikrobrik har en diameter på 1 mm) Væske og mikrobrikker indeholder samme unikke DNA- kode.
 2. 4 x Podepind.
 3. 9 x ark med ialt 108 Advarselsmærker, der ikke kan fjernes efter påsætning uden de krakelere i bitte små stykker.
 4. 4 x sikringsmærker 7,0cm x 9,5cm. Påsættes på ydersiden af bilens bag- eller sidedør.
 5. 4 x sikringsmærker 5,0cm x 5,0cm. Påsættes på indersiden af bilruden f.eks. på fordøre.
 6. 1 x database-registrering med 100 registreringspladser. Registreringen er gratis lige så længe du ønsker at være registreret.
 7. 1 x brugervejledning

Tilbud kun Dkk. 2.395,00 excl. moms. inkl. forsendelse.

NB: Håndværker kit kan også bestilles med 500 og 1000 mærkninger inkl. flere advarselsmærker mv.

SÅDAN MÆRKES VÆRKTØJ MED DNA MÆRKNING

EKSTRA TILBEHØR

Er der behov for flere advarselsmærker eller advarselsskilte, kan de bestilles samtidig med bestilling af et DNA mærkningskit. Det er også muligt at bestille større advarselsskilte til brug på virksomheder, byggepladser, hegn og låger mv. Har du brug for UV lygter, mikroskop mv. kan dette også bestilles som tilbehør. NB: Ved genbestilling af DNA mærkningskit følger der en ny pinkode med som blot skal registreres i din allerede oprettede database.

Kontakt os for priser, tilbud og yderligere information.