10. september 2018

MOBILHOTEL

Mobilhotel er en god løsning til skoler. Eleverne kan få opbevaret deres mobiltelefoner sikkert i aflåst skab. Derved undgår både lærere og elever mobilstøj i timerne.

MOBILHOTEL MED ÉN LÅGE

Solidt mobilhotel til klasseværelset med plads til 30 mobiltelefoner. Fremstillet i 0,7mm stål og med en kraftig lågestopper. Skabet monteres på væggen og er forberedt med Ruko låsekasse – således jeres eksisterende Ruko låsesystem kan benyttes. Kan også monteres med en “stand alone” cylinder der kun passer til skabet.

NB: Skabet leveres uden cylinder. Skabet kan også leveres med kodelås.

Udv. mål i mm: Højde 753 x Bredde 594 x Dybde 200

TILBUD lige nu kun kr. 2.195,- excl. moms og levering. 

MOBILHOTEL MED SMÅ RUM

Praktiske smårumsskabe med cylinderlås til sikker opbevaring af elevernes mobiltelefon, pung, nøgler eller andre små værdigenstande, som eleverne skal have låst inde. Eleverne har hver deres rum med egen nøgle. Derved behøver lærerne ikke at skulle vente på, at eleverne skal have udleveret deres mobiltelefon eller andre værdigenstande efter endt time eller skoledag. Alle nøgler og låger er nummereret, så det er nemt at finde sit rum. Forberedt for opsætning på væg. Standardfarve er sort skab med hvide låger i farvekombination RAL 7021/9010.

Lysåbning

Størrelser

Vælg mellem mange størrelser

5 RUM

10 RUM

20 RUM

30 rum

50 rum

60 Rum

80 Rum

TILVALG TIL MOBILHOTEL MED SMÅ RUM

Kodelås

Hovednøglesystem

Produktvalg
Kontakt os for priser, yderligere informationer, produktudvalg mm. på telefon: 22 79 60 68 eller mail: info@sikringsforum.dk
Levering
Vi levere Mobilhotel skabe til kunder i hele Danmark. Levering til kantsten med mindre andet aftales.
At handle med os
Sikringsforum er en troværdig leverandør med fokus rettet på vores kunder. Vi har mange års erfaring og er kendt for at tilbyde varen til de rigtige priser.