10. september 2018

MOBILHOTEL

 • Mobilhotel er en god løsning til skoler og institutioner. Eleverne kan få opbevaret deres mobiltelefoner sikkert i aflåst skab. Derved undgår både lærere og elever mobilstøj i timerne. Løsningen kan også med fordel bruges i omklædningsrum i idrætshaller, fitness centre mv.
 • På skolen sikre vores mobilhoteller en nem og tryg mobilfri skoledag. Et mobilhotel er et tyverisikkert stålskab designet til opbevaring af elevernes telefoner. Kom de gængse opbevaringssteder til livs som i dag er enten elevernes tasker, eller en mobilkasse af plastik, træ eller pap som står på lærerens bord. Ingen af disse løsninger er tyverisikre.
 • Fordelen ved et mobilhotel er, at det boltes fast til væggen, så en potentiel tyv ikke kan løbe med alle telefonerne på én gang. Det vil også være alt for besværligt og tidskrævende for tyven at skulle bryde et mobilhotel op, eller fjerne det fra væggen, uden at blive opdaget. Derfor undgår de fleste tyveknægte at give sig i kast med denne slags stålskabe.
 • MOBILHOTELLET GØR DEN MOBILFRI SKOLEDAG NEM. For lærere og elever betyder mobilhotellet nemlig også, at der ikke er noget at bekymre sig om, hvis klassen forlader lokalet for at gå på biblioteket eller for at have undervisning andre steder på skolen. Der er ingen simple mobile opbevaringskasser at slæbe rundt på og ingen telefonrammer at holde et vågent øje med i undervisningen. Et mobilhotel sikre samtidig, at skolen ikke skader elevernes telefoner ved tabe en opbevaringskasse, eller komme til at skubbe en telefonramme med elevernes smartphones på gulvet. Mobilhotellet er kort fortalt en tyverisikker løsning ti opbevaring af mobiltelefoner, som gør skoledagen nemmere og mere tryg.
 • ET MOBILHOTEL KAN OGSÅ FORHINDRE KRÆNKENDE BILLEDER. Mobiltelefoner har ikke noget at gøre i et omklædningsrum hvad enten det er på skoler, sportshaller, fitness-centre, virksomheder osv. Risikoen for at blive ufrivilligt fotograferet eller filmet, kan nemlig skabe stor utryghed blandt de besøgene. Omklædningsrum bør derfor sikres så bad og omklædning forbliver tryg og at ingen bliver ofre for krænkende billeder. Et mobilhotel kan sikre, at ingen risikerer at blive ofre for denne yderst ubehagelige situation.
 • Er i en skole, idrætshal, fitness-center, virksomhed eller noget helt andet og er i tvivl om hvilket mobilhotel i bør vælge, eller ønsker i et tilbud, er i altid meget velkommen til at kontakte os og få personlig rådgivning på telefon 22 79 60 68.

 

MOBILHOTEL MED ÉN LÅGE

 • Solidt mobilhotel til klasseværelset med plads til 30 mobiltelefoner. Fremstillet i 0,7mm stål og med en kraftig lågestopper. Skabet monteres på væggen og er forberedt til Ruko således jeres eksisterende Ruko nøglesystem kan benyttes. Kan også monteres med en “stand alone” cylinder hvor nøglen kun passer til skabet.
 • NB: Skabet leveres uden cylinder.
 • Tilvalg: Kodelås. Hængelås.
 • Udv. mål i mm: Højde 753 x Bredde 594 x Dybde 200
 • Kontakt os for tilbud

MOBILHOTEL MED ÉN GENNEMSIGTIG LÅGE MED PLEXIGLAS

 • Mobilhotellet indeholder tredive rum (nummereret 1 – 30) med plads til ligeså mange mobiltelefoner. Skabet monteres på væggen. Aflåsning med cylinderlås, så der ikke er nogen fare for en tyv kan få fingre i telefonerne.
 • Gennemsigtig låge med plexiglas, så du nemt kan se hvilke og hvor mange mobiltelefoner skabet indeholder. Der er sprækker i lågen til indkast af hver enkelt telefon, således du ikke behøver låse skabet op når telefonerne skal deponeres. Leveres inkl. “stand alone” cylinderlås.
 • Udv. mål i mm: Højde 700 x Bredde 400 x Dybde 200
 • Lysåbning pr. rum i mm: Højde 62 x Bredde 109 x Dybde 155
 • Kontakt os for tilbud

MOBILHOTEL MED SMÅ RUM

 • Praktiske smårumsskabe med cylinderlås til sikker opbevaring af elevernes mobiltelefon, pung, nøgler eller andre små værdigenstande, som eleverne skal have låst inde. Eleverne har hver deres rum med egen nøgle. Derved behøver lærerne ikke at skulle vente på, at eleverne skal have udleveret deres mobiltelefon eller andre værdigenstande efter endt time eller skoledag. Alle nøgler og låger er nummereret, så det er nemt at finde sit rum. Forberedt for opsætning på væg. Standardfarve er sort skab med hvide låger i farvekombination RAL 7021/9010.

Lysåbning

Størrelser

Vælg mellem mange størrelser

5 RUM

10 RUM

20 RUM

30 rum

50 rum

60 Rum

80 Rum

TILVALG TIL MOBILHOTEL MED SMÅ RUM

Kodelås

Hovednøglesystem

VI MÆRKER OG SIKRER DINE VÆRDIER

Priser
Kontakt os for priser & tilbud
Produktvalg
Kontakt os for hjælp og yderligere information
Levering
Levering til adresser i hele DK