Vi mærker og sikrer dine værdier
10. september 2018

MOBILHOTEL

  • Mobilhotel er en god løsning til skoler. Eleverne kan få opbevaret deres mobiltelefoner sikkert i aflåst skab. Derved undgår både lærere og elever mobilstøj i timerne. Løsningen kan også med fordel bruges i omklædningsrum i idrætshaller, fitness centre mv.

MOBILHOTEL MED ÉN LÅGE

  • Solidt mobilhotel til klasseværelset med plads til 30 mobiltelefoner. Fremstillet i 0,7mm stål og med en kraftig lågestopper. Skabet monteres på væggen og er forberedt med Ruko låsekasse – således jeres eksisterende Ruko låsesystem kan benyttes. Kan også monteres med en “stand alone” cylinder der kun passer til skabet.
  • NB: Skabet leveres uden cylinder.
  • Tilvalg: Kodelås. Hængelås.
  • Udv. mål i mm: Højde 753 x Bredde 594 x Dybde 200
  • TILBUD lige nu kun Dkr. 2.295,- excl. moms og levering.

MOBILHOTEL MED SMÅ RUM

  • Praktiske smårumsskabe med cylinderlås til sikker opbevaring af elevernes mobiltelefon, pung, nøgler eller andre små værdigenstande, som eleverne skal have låst inde. Eleverne har hver deres rum med egen nøgle. Derved behøver lærerne ikke at skulle vente på, at eleverne skal have udleveret deres mobiltelefon eller andre værdigenstande efter endt time eller skoledag. Alle nøgler og låger er nummereret, så det er nemt at finde sit rum. Forberedt for opsætning på væg. Standardfarve er sort skab med hvide låger i farvekombination RAL 7021/9010.

Lysåbning

Størrelser

Vælg mellem mange størrelser

5 RUM

10 RUM

20 RUM

30 rum

50 rum

60 Rum

80 Rum

TILVALG TIL MOBILHOTEL MED SMÅ RUM

Kodelås

Hovednøglesystem

Priser
Kontakt os for priser & tilbud
Produktvalg
Kontakt os for hjælp og yderligere information
Levering
Levering til adresse efter nærmere aftale