19. januar 2020

MOBILHOTEL VALG OG FORDELE

  • VALG AF MOBILHOTEL:
  • På skolen sikre vores mobilhoteller en nem og tryg mobilfri skoledag. Et mobilhotel er et tyverisikkert stålskab designet til opbevaring af elevernes telefoner. Kom de gængse opbevaringssteder til livs som i dag er enten elevernes tasker, mobilkasser af plastik, træ eller pap, som står på lærerens bord. Ingen af disse løsninger er tyverisikre.
  • FORDELE:
  • Fordelen ved et mobilhotel er, at det boltes fast til væggen, så en potentiel tyv ikke kan løbe med alle telefonerne på én gang. Det vil være alt for besværligt og tidskrævende for tyven at skulle bryde et mobilhotel op, uden at blive opdaget. Derfor undgår de fleste tyveknægte at give sig i kast med denne slags stålskabe.
  • MOBILHOTELLET GØR DEN MOBILFRI SKOLEDAG NEM.
  • For lærere og elever betyder mobilhotellet nemlig også, at der ikke er noget at bekymre sig om, hvis klassen forlader lokalet. Enten for at gå på biblioteket, eller for at have undervisning andre steder på skolen. Der er ingen simple mobile opbevaringskasser at slæbe rundt på og ingen telefonrammer at holde et vågent øje med i undervisningen. Et mobilhotel sikre samtidig, at skolen ikke skader elevernes telefoner ved at tabe en opbevaringskasse. Eller komme til at skubbe en telefonramme med elevernes smartphones på gulvet. Mobilhotellet er kort fortalt en tyverisikker løsning til opbevaring af mobiltelefoner. Det gør skoledagen nemmere og mere tryg.
  • ET MOBILHOTEL KAN FORHINDRE KRÆNKENDE BILLEDER I OMKLÆDNINGSRUM. 
  • Mobiltelefoner har ikke noget at gøre i et omklædningsrum, hvad enten det er på skoler, sportshaller, fitness-centre, virksomheder osv. Risikoen for at blive ufrivilligt fotograferet eller filmet, kan nemlig skabe stor utryghed blandt de besøgene. Omklædningsrum bør derfor sikres så bad og omklædning forbliver tryg, og at ingen bliver ofre for krænkende billeder. Et mobilhotel kan sikre, at ingen risikerer at blive ofre for denne yderst ubehagelige situation.
  • Er i en skole, idrætshal, fitness-center, virksomhed eller noget helt andet og er i tvivl om hvilket mobilhotel i bør vælge, eller ønsker i et tilbud, er i altid meget velkommen til at kontakte os. Få en personlig rådgivning omkring valg af Mobilhotel på telefon 22 79 60 68.