26. maj 2018

TYVERIMÆRKNING

Hvis du allerede idag benytter tyverimærkning eller overvejer at tyverimærke dine værdier, kan du trygt vælge Sikringsforum som leverandør. Vi er specialister i produktion og salg af tyverimærkning. Vi er naturligvis konkurrencedygtige og har altid “fingeren på pulsen” hvad angår pris og kvalitet. Prisen beregnes ud fra valg af type, størrelse, samt det antal af tyverimærker du har behov for.

Vi har mere end 35 års erfaring i rådgivning, salg og produktion af tyverimærkning til Stat, Regioner, Kommuner, skoler og institutioner samt virksomheder i hele Danmark.

Kontakt os på telefon eller mail og få et godt tilbud på tyverimærkning fra vores erfarne sikringskonsulenter. Et tilbud og en løsning, vi i fællesskab kan designe ud fra dit ønske og behov for tyverimærkning af dine produkter.

Se vores udvalg af tyverimærkning til IT udstyr, værktøj mv. herunder:

 

Lige nu kampagne på Flex tyverimærkning. Ved bestilling fra 299 stk. følger 1 stk. gavekort til Smartbox med i prisen. Se mere her 

TYVERIMÆRKNING

Tyverimærkning til computere, tablets, AV-udstyr, telefoner, fotoudstyr mv.

Flex special med underskilt

Flex Special med underskilt: Er vores lamineret tyverimærke som mange foretrækker hvis man ønsker et fleksibel, tyndt og elegant tyverimærke, og hvis man ønsker valgfri tekst og logo i egne farver. Tyverimærket fremstilles i mange størrelser og med et monteret pilsikker underskilt. Underskiltet virker som en lille sladrehank i tilfælde af, at en tyv prøver at fjerne tyverimærket fra den mærkede genstand. Flex Special tyverimærkning kan benyttes til mærkning af næsten alt og er særdeles velegnet til mærkning af computere, tablets, AV-udstyr, telefoner, fotoudstyr og mange andre værdigenstande.

Tyverimærkning Flex special

Specifikationer for tyverimærkning Flex Special med underskilt.

 • Lamineret tyverimærke i et eksklusivt og tyndt design. Valgfri billede, figur, tekst og logo i egne farver.
 • Leveres som et forlimet tyverimærke, hvor der er monteret et underskilt med valgfri tekst.
 • Inden påsætning af mærket smøres underskiltet med den *medfølgende lim og kan herefter kun fjernes med bevidst vold og ved brug af værktøj og med en ødelagt overflade til følge.
 • QR kode, stregkode og/eller løbenummer er muligt at tilvælge.
 • Eksempel på størrelser i mm: 15×35 – 18×55 – 20×30 – 20×50 – 20×55 – 20×60 – 20×70 – 23×50 – 30×40

Tyverimærkning til computere, værktøj, tablets, AV & TV udstyr, telefoner, fotoudstyr mv.

Flex 2 akryl

Flex 2 Akryl: Er et af vores velkendte og populære tyverimærker fremstillet i akryl. Tyverimærket er udskåret med nyeste laserteknologi og kan produceres i mange farver, størrelser og former. Flex 2 tyverimærkning er et ideelt tyverimærke velegnet til tyverimærkning af computere, tablets, værktøj, mobiltelefoner, fotoudstyr, og mange andre former for instrumenter og apparater. Mærket påsættes med en *medfølgende lim og kan herefter kun fjernes med bevidst vold og ved brug af værktøj og med en ødelagt overflade til følge. En fleksibel og populær tyverimærkning med en høj signalværdi.

Specifikationer for tyverimærkning Flex 2 Akryl:

 • Kan leveres som runde, firkantede, ovale, små eller store.
 • Valgfri tekst og logo graveret i skiltet.
 • Produceres i mange farver eks. rød/hvid, blå/hvid, hvid/sort. Vælg en farve til tekst og en anden farve til selve mærket.
 • Stregkode og/eller løbenummer er muligt at tilvælge.
 • Eksempel på størrelser i mm: 10×25 – 10×30 – 15×35 – 18×55 – 20×30 – 20×50 – 20×55 – 20×60 – 20×70 – 23×50 – 30×40
 • Eksempel på runde størrelser Ø: 20 – 28 – 34 – 40 – 60

Tyverimærkning til computere, tablets, AV-udstyr, telefoner, fotoudstyr mv.

Flex 2 akryl med underskilt

Flex 2 Akryl med underskilt: Elegant tyverimærkning i akryl monteret med et pilsikker underskilt som en ekstra sikkerhed. Underskiltet virker som en lille sladrehank i tilfælde af, at en tyv prøver at fjerne tyverimærket fra den mærkede genstand. Selve tyverimærket er forlimet med en stærk lim. Inden påsætning smøres underskiltet med den *medfølgende lim og kan herefter kun fjernes med bevidst vold og ved brug af værktøj og med en ødelagt overflade til følge. Velegnet til tyverimærkning af computere, tablets, AV-udstyr, telefoner, fotoudstyr og mange andre værdigenstande.

Specifikationer for tyverimærkning Flex 2 Akryl med underskilt:

 • Kan leveres som runde, firkantede, ovale, små eller store.
 • Valgfri tekst og logo graveret i skiltet. Valgfri tekst på underskilt.
 • Produceres i farven sølv med sort tekst.
 • Løbenummer er muligt at tilvælge
 • Eksempel på størrelser i mm: 15×35 – 18×55 – 20×30 – 20×50 – 20×55 – 20×60 – 20×70 – 23×50 – 30×40
 • Eksempel på runde størrelser Ø: 20 – 28 – 34 – 40 – 60

Ejermærkning af møbler, lamper, telefoner, fotoudstyr, IT udstyr mv.

Lasergraveret Flex folie

Flex folie: Lasergraveret folieskilt velegnet til opmærkning af genstande der ikke kræver en lim-svejset tyverimærkning, men skal fortælle hvem der er ejer af genstanden. Kan benyttes på møbler, lamper, telefoner, fotoudstyr, IT udstyr mv. Flex folie kan også benyttes som oplysningsetiket på frontglasset af en tablet som fortæller der er monteret tyverimærke på bagsiden. Det kan også være el-installatøren der skal bruge et navneskilt til at sidde på el-tavlen. Flex folie er til den kræsne der ikke “blot ønsker et printet klistremærke hvor teksten kan fjernes let med en spritklud”  men derimod foretrækker en proffessionel solid og elegant lasergraveret pilsikker folieløsning.

Specifikationer for lasergraveret Flex folie:

 • Flex folie er en selvklæbende o,1 mm tynd, pilsikker og meget stærk folie som lasergraveres med tekst, billede, figur, logo.
 • Egne tekst i sort / hvid farve og selve folien i en anden farve.
 • QR kode, stregkode og/eller løbenummer kan tilvælges.
 • Eksempel på størrelser i mm: 10×30 – 15×35 – 18×55 – 20×30 – 20×50 – 20×55 – 20×60 – 20×70 – 23×50 – 30×40

Kemisk tyverimærkning til computere samt andre plastik og lakerede overflader

Engangsskabelon

Engangsskabelon til tyverimærkning i plast og lakerede overflader: Afsæt en kemisk farvegravering direkte ned i overfladen på det udstyr der skal tyverimærkes. Engangsskabelonen er en selvklæbende plastfolie med en udstanset mærketekst. Mærkningen farvegraveres gennem udstansningen. Metoden er velegnet til mærkning på de fleste plast og lakerede overflader. Mærkningen kan kun fjernes ved grov afslibning eller med et skærende værktøj og med en ødelagt overflade til følge.

Specifikationer for engangsskabelon:

 • Engangsskabelonen er en selvklæbende plastfolie der leveres som standard med 5 mm udskåret arial-skrift.
 • Der er mulighed for at få et logo eller motiv med som en del af mærket samt eventuelt et løbenummer.
 • Vælg mellem Blå, rød eller hvid graveringsfarve.

Kemisk tyverimærkning til computere samt andre plastik og lakerede overflader

Standardmærket

Standardmærket: Er en tyverimærkning der forstærker budskabet til tyven. Den kemiske farvegravering er suppleret med en hvid og aggressivt klæbende etiket. Det røde tekstbånd i top og bund med ordet TYVERISIKRET forstærker budskabet yderligere. Standardmærket fås i 18 og 25 mm højde. Bredden afpasses efter mærketeksten. Den kemiske farvegravering afsættes gennem etikettens udstansning direkte i udstyrets overflade. Fjernes etiketten vil farvegraveringen stå tilbage. Den kan kun fjernes ved grov afslibning eller med et skærende værktøj og med en ødelagt overflade til følge. Metoden er velegnet til mærkning på de fleste plast og lakerede overflader.

Specifikationer for standardmærket:

 • Standardmærket leveres med 5 mm udskåret arial-skrift.
 • Der mulighed for at få et logo eller motiv med som en del af tyverimærket.
 • Vælg mellem flere graveringsfarver.

Kemisk tyverimærkning til iPads, iPhones samt andre tablets, telefoner og notebooks mv.

Engangsskabelon til anodiseret aluminium

Engangsskabelon til tyverimærkning af udstyr fremstillet af anodiseret aluminium: Denne tyverimærkning er specielt egnet til kemisk gravering af iPads, iPhones samt andre tablets, telefoner og notebooks mm. der har en overflade af anodiseret aluminium. Udstyret graveres, via den medfølgende aluminiums mærkepasta, direkte gennem den udstandsede tekst på den hvide engangsskabelon. Med dette mærkningssæt vil du kunne opnå et fint resultat, der minder om en lasergravering.

Sættet indeholder selvklæbende engangsskabeloner i plastfolie, aluminium mærkepasta i tube og en fordelingsspade. Ud over dette skal du bruge en fugtig klud.

Specifikationer for engangsskabelon til anodiseret aluminium:

 • Engangsskabelonen er en selvklæbende plastfolie der leveres som 5 mm udskåret arial-skrift.
 • Der er mulighed for at få et logo eller motiv med som en del af mærket, samt eventuelt et løbenummer.
 • Skriftstørrelser op til 15 mm højde.
 • Pastaen er en speciel pasta til brug på anodiseret aluminium. Tørretid ca. 6 minutter.

Tyverimærkning af computere, skærme, AV udstyr mv.

Flex 4

Flex 4: Er en tydelig tyverimærkning med optimal signalvirkning. Flex 4 fremstilles efter dine individuelle ønsker om farver og design. Mærket taler sit tydelige sprog om ejerforhold ofte i kombination med det røde STOP logo. Denne tyverimærkning er velegnet til computere, fladskærme, AV-udstyr, laboratorieudstyr og mobilt udstyr, som f.eks bærbare PC, tablets m.m.

Specifikationer for tyverimærkning Flex 4:

 • Fremstillet i plast. Vælg billede, figur, tekst og logo.
 • 4-farvet tryk med monteringsvejledning på bagsiden.
 • Skiltet påsættes med den *medfølgende lim og kan herefter kun fjernes med bevidst vold og ved brug af værktøj og med en ødelagt overflade til følge.
 • Stregkode og/eller løbenummer er muligt at tilvælge.
 • Flex 4 Skiltet måler 85 mm i bredde og 25 mm i højde.

Tilbehør til tyverimærkning

STÆRK MONTERINGS LIM

*Medfølgende lim til montering. Tyverimærkerne Flex 2 Akryl – Flex 2 Akryl med underskilt – Flex Special og Flex 4 leveres alle inklusiv lim. Limen er en stærk industri lim, der nærmest svejser skiltene fast til den mærkede genstand. Derved kan disse tyverimærkninger kun fjernes med bevidst vold og ved brug af værktøj og med en ødelagt overflade til følge.

Specifikationer for monteringslim:

 • Industri limen leveres som standard til vores FLEX tyverimærker i tube med 20g. eller tube med 3g.
 • Ekstra stærk tyndtflydende 20g. lim kan bestilles separat. Blå doseringskanyler til denne type lim bestilles ligeledes separat.

MÆRKEPASTA

Mærkepasta til kemisk farvegravering kan benyttes som tyverimærkning i de fleste plast og lakeret overflader. Som tyverimærkning benyttes pastaen sammen med vores engangsskabeloner og standardmærker. Pastaen påsmøres skabelonen med den indbygget pensel i låget.

Vi har nu også mærkepasta tilsat UV stof der gør at mærkningen oplyses ved belysning med UV lampe.

Specifikationer for mærkepasta til plast og lakeret overflader:

 • Flasken indeholder mærkepasta som rækker fra 50 til ca. 100 mærkninger.
 • Leveres i farverne hvid, rød og blå.

Vejledning for skabeloner

ADVARSELSSKILT TIL DØRE OG VINDUER

Medfølgende Advarselsskilt. Som en ekstra præventiv sikkerhed får du ved bestilling af tyverimærker et dobbeltsidet advarselsskilt med i pakken. Advarselsskiltet kan påsættes på indvendig eller udvendig side af vindue, eller ved indgangsdøren. Kan også anvendes som advarselsskilt på firmabilen, så tyven kan se værktøjet er blevet tyverimærket.

Specifikationer for advarselsskilt:

 • Advarselsskiltet er dobbeltsidet og måler 75 x 90 mm

Relaterede produkter

DNA MÆRKNING

DNA mærkning: Kan med fordel indgå i kombination med vores FLEX tyverimærkning.

BRÆNDEMÆRKEJERN

Brændemærkejern: Som tyverisikring af træredskaber, værktøj, træmøbler og andre træoverflader, kan det være en god løsning at brændemærke med et godt gammeldags brændestempel. Tyverimærket brændes ned i overfladen og lader sig ikke fjerne sporløst igen.

Specifikationer:

 • Skræddersyet løsning, Special Størrelser, Firmalogo, Ramme om mærket. Brændemærkejern fremstilles efter specifikke behov og opgaver.

5 gode grunde til at tyverimærke dine værdigenstande

Tyverimærkning har en stor præventiv virkning, da tyven ofte vil gå udenom de tyverimærkede genstande. Tyverimærkede genstande er sikret både i og udenfor virksomheden.

Ud fra vores mange års erfaring i tyverisikring kan vi nævne 5 gode grunde til at du bør tyverimærke værdierne:

1. Tyven og hermed også hæleren ved hvor svært det er at videresælge genstande der er tyverimærket.

2. Flere af vores kunder oplever at tyveri og svind forsvinder fra deres arbejdsplads når de begynder at tyverimærke deres genstande.  

3. Politiet vil have nemmere ved at opklare tyverier og finde den rette ejermand igen, hvis genstanden er tyverimærket.

4. Har man f.eks. glemt sin bærbar pc i toget, mistet sin tablet i lufthavnen, tabt sin telefon på løbeturen eller måske fået forbyttet en boremaskine på byggepladsen, vil chancerne for at få tingene tilbage igen være større, hvis der er en tyverimærkning påsat.

5. Tyverimærkning af udstyr nedsætter risikoen for at skulle bruge en masse tid på genanskaffelse af de mistede genstande, kontakt til  forsikringsselskab, politi mv.

Og som en ekstra præventiv sikring bør man samtidig opsætte advarselsskilte på bygninger og biler der fortæller, at her er alle værdigenstande tyverimærket og sikret.

Produktvalg
Kontakt os for priser, yderligere informationer, produktudvalg mm. på telefon: 22 79 60 68 eller mail: info@sikringsforum.dk og lad os sammen finde den rigtige løsning for dine behov.
Levering
Vi levere tyverimærkning til kunder i hele Danmark. Sendes direkte til adresse.
At handle med os
Sikringsforum er en troværdig leverandør med fokus rettet på vores kunder. Vi har mange års erfaring og er kendt for at tilbyde varen til de rigtige priser.