19. april 2017

LOCKERS

LOCKERS til elever og lærere.

Vi tilbyder et bredt sortiment af fleksible elevskabe og lærerskabe i 0,8mm robust stål. Vores skoleskabe er velegnet til alt fra papir, bøger, tasker og tøj, til mobiltelefoner bærbar PC og tablets mv.

Ud fra vores sortiment kan blandt andet vælges mellem flere højder, lige eller skråt tag, antal af låger og hvilken lågefarve blandt 24 valgfri farver, der passer bedst til jeres omgivelser. Vælg om aflåsning skal være med cylinderlås, hængelåsgreb eller kodelås.

 

Kontakt os på telefon eller mail og få et skræddersyet tilbud på elevskabe eller lærerskabe der passer til jeres behov.

 

Lockers

Skoleskabe / lockers designet til elever og lærere. Disse robuste og fleksible modulopbygget skoleskabe giver sikkerhed for en tryg opbevaring af eleverne og lærernes personlige værdigenstande i hver deres aflåste rum. Med en pladetykkelse på 0,8mm og udstyret med dobbeltforstærket tykke låger, nedsættes risikoen for buler og skader ved kraftig påvirkning. Der er som standard monteret dørstopper på alle låger.

Dimensioner:

Elevskabe eller lærerskabe, find størrelser og mål i vores brochure her:  Skoleskabe

Elevindsats i udvalgte skabe

Dørstopper

Forstærket låger

TILVALG TIL LOCKERS

Farvevalg til låger

Benramme med justerbar ben

Lukket sokkel

Hængelåsgreb

Cylinderlås

Kodelås

Hovednøglesystem

Produktvalg
Kontakt os for priser, yderligere informationer, produktudvalg mm. på telefon: 22 79 60 68 eller mail: info@sikringsforum.dk og lad os sammen finde den rigtige løsning for dine behov.
Levering
Vi levere lockers til kunder i hele Danmark. Levering til kantsten med mindre andet aftales.
At handle med os
Sikringsforum er en troværdig leverandør med fokus rettet på vores kunder. Vi har mange års erfaring og er kendt for at tilbyde varen til de rigtige priser.