11. februar 2020

GSM VANDALARM

Trådløs vandalarm

  • Der er risiko for skybrud…..  Vandstanden stiger….. Det er noget vi ofte hører omtalt i medierne. Ønsker du at mindske risikoen for de store følgeskader og besværet der ofte medfølger ved oversvømmelser, er denne vandalarm en ideel løsning.
  • Denne trådløse GSM vandalarm kræver ingen former for installation. Den har et indbygget langtidsholdbart batteri der har en levetid på minimum 5 år. Du skal blot placere din vandalarm på det gulv, loft eller sted du ønsker at overvåge. Der er fire vandsensorer placeret i bunden, som vil reagere hvis der kommer vand på dem. Vandalarmen vil sende en alarm via mobilnettet til serveren, som videresender en SMS og/eller en e-mail til den eller de personer der skal modtage alarmen.
  • Den kan sende til op til tre forskellige personer, som du selv – via en online portal – kan opsætte og ændre løbende som du ønsker. Her kan du også tilføje og ændre adressen hvor din vandalarm er placeret og sender fra.

 

  • Specifikationer: Trådløs GSM vandalarm – Batterilevetid 5 – 10 år – Alarmmodtagere op til tre mobilnumre og tre e-mailadresser – Omgivelsestemperatur -20 til +60 grader – Tæthedsgrad ip67 – Opsættes via onlineportal, hvor du løbende kan lave ændringer efter behov – indbygget simkort med årligt *abonnement – Mål i mm. 80x80x55
  • Er der dårlig mobildækning på det sted vandalarmen skal overvåge eksempelvis i en kælder, kan vi levere en ekstern trådført gulv-vandsensor således at gulv- vandsensoren placeres på gulvet og selve vandalarmen placeres “oppe” Kan leveres med 3 – 5 – eller 10 meter ledning. Gulv-vandsensoren er monteret på GSM vandalarmen ved levering.
  • Skal du overvåge en brønd inden den løber over, kan vi levere en ekstern trådført niveau switch – således at du sænker den trådførte niveau switch ned i brønden og placere selve vandalarmen oppe ved brønddækslet. Leveres med 5 meter ledning. Niveau switch er monteret på GSM vandalarmen ved levering.

VI MÆRKER OG SIKRER DINE VÆRDIER

Priser
Kontakt os for priser og tilbud
Produktvalg
Kontakt os for hjælp og yderligere information
Levering
Levering til adresser i hele DK