11. november 2015

GSM VANDALARM

Trådløs vandalarm

  • Der er risiko for skybrud…..  Vandstanden stiger….. Det er noget vi ofte hører omtalt i medierne. Ønsker du at mindske risikoen for de store følgeskader og besværet der ofte medfølger ved oversvømmelser, er denne vandalarm en ideel løsning.
  • Denne trådløse GSM vandalarm kræver ingen former for installation. Den har et indbygget langtidsholdbart batteri der har en levetid på minimum 5 år. Du skal blot placere din vandalarm på det gulv, loft eller sted du ønsker at overvåge. Der er fire vandsensorer placeret i bunden, som vil reagere hvis der kommer vand på dem. Vandalarmen vil sende en alarm via mobilnettet til serveren, som videresender en SMS og/eller en e-mail til den eller de personer der skal modtage alarmen.
  • Den kan sende til op til tre forskellige personer, som du selv – via en online portal – kan opsætte og ændre løbende som du ønsker. Her kan du også tilføje og ændre adressen hvor din vandalarm er placeret og sender fra.

 

  • Specifikationer: Trådløs GSM vandalarm – Batterilevetid 5 – 10 år – Alarmmodtagere op til tre mobilnumre og tre e-mailadresser – Omgivelsestemperatur -20 til +60 grader – Tæthedsgrad ip67 – Opsættes via onlineportal, hvor du løbende kan lave ændringer efter behov – indbygget simkort med årligt *abonnement – Mål i mm. 80x80x55
  • Er der dårlig mobildækning på det sted vandalarmen skal overvåge eksempelvis i en kælder, kan vi levere en ekstern trådført gulv-vandsensor således at gulv- vandsensoren placeres på gulvet og selve vandalarmen placeres “oppe” Kan leveres med 3 – 5 – eller 10 meter ledning. Gulv-vandsensoren er monteret på GSM vandalarmen ved levering.
  • Skal du overvåge en brønd inden den løber over, kan vi levere en ekstern trådført niveau switch – således at du sænker den trådførte niveau switch ned i brønden og placere selve vandalarmen oppe ved brønddækslet. Leveres med 5 meter ledning. Niveau switch er monteret på GSM vandalarmen ved levering.
  • Tilbud inkl. forsendelse Dkk. 1.299,- excl. moms. Årlig simkort afgift Dkk. 396,- excl. moms.

VI MÆRKER OG SIKRER DINE VÆRDIER

Priser
Kontakt os for priser og tilbud
Produktvalg
Kontakt os for hjælp og yderligere information
Levering
Levering til adresser i hele DK