17. januar 2020

Valg af PC opbevaringsskab / computerskab

 • Valg af PC opbevaringsskab og Tablets opbevaringsskab velegnet til skoler, institutioner og virksomheder.
 • Hos Sikringsforum leverer vi computerskabe til både PC opbevaring og Tablet opbevaring. De fleste skabe er produceret i stål og beskytter dine computere / tablets og data mod tyveri, hærværk, indbrud og uvedkommende brugere.
 • Pas godt på computer og tablet.
  Computere og tablets er efterhånden standardudstyr, uanset hvilken skole, institution eller virksomhed der er tale om. Erhvervslivet bliver i stigende grad digitaliseret. Også på skoler, i kursuslokaler og andre undervisningsinstitutioner er adgangen til computer med til at højne niveauet og skabe nye muligheder.
 • Investeringen i computerudstyr er ofte ensbetydende med en større udskrivning. Derfor bør man heller ikke gå på kompromis, når det gælder opbevaring, sikring og beskyttelse af den værdifulde elektronik.
 • Hos Sikringsforum leverer vi smarte og robuste PC opbevaringsskabe og Tablet opbevaringsskabe. Skabe som er både funktionelle, elegante og som kan sikrer mod tyveri, indbrud og hærværk. Dermed kan du aktivt forebygge skader og tab og samtidig forlænge levetiden på dine computere og tablets.
 • Velegnet til skoler, institutioner og virksomheder
  Et PC opbevaringsskab eller Tablet opbevaringsskab beskytter effektivt mod uautoriseret adgang. Særligt på skoler, institutioner og virksomheder, hvor mange brugere ofte deles om de samme computere. Skabene kan aktivt forebygge skader, hærværk og tyverier. Tyven ved også de fleste skoler, institutioner og virksomheder ligger øde hen om natten, i weekenden og i ferien. Lokationerne er derfor særligt udsatte for indbrud i disse perioder.
 • Modeller
  Valg af PC opbevaringsskab eller Tablet opbevaringsskab afhænger først og fremmest af hvordan det skal bruges. Hvor mange computer eller tablets der skal opbevares. Om det ”kun” skal benyttes til opbevaring eller om der også er et krav om at det skal være et forsikringsgodkendt computerskab.
 • Vi forhandler mange modeller og størrelser til både opbevaring og sikring af pc og tablets. Hvad enten dit behov er mobile skabe på hjul, PC opbevaringsskabe, Tablet opbevaringsskabe eller PC sikringsskabe der kan fastboltes, har vi en løsning. Mange af vores modeller har desuden indbygget strømstik til opladning af udstyret, mens det er låst inde. Som aflåsning kan de fleste modeller leveres med kodelås som tilvalg.
 • Vi tilbyder
  Hos Sikringsforum har vi mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med valg af PC opbevaringsskab og Tablet opbevaringsskab. Vi har specialiseret os i produkter til skoler, institutioner og virksomheder. Din garanti for professionalisme og høj kvalitet i både varer og service.
 • Med skabe fra vores velassorterede udvalg, er dine enheder altid beskyttet på bedst mulige vis. Vi levere også andre modeller end dem der er vist på vores hjemmeside.
 • Er du i tvivl om hvilket opbevaringsskab / computerskab du bør vælge, eller ønsker du et tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Få en personlig rådgivning på telefon 22 79 60 68
 • NB: Husk også at tyverimærke alt jeres IT-udstyr