18. januar 2020

VALG AF SIKRINGSSKAB, PC SKAB

  • Tryghed døgnet rundt.
  • Beskyt dine værdigenstande med et effektivt sikringsskab fra Sikringsforum. Mange af vores skabe er indbrudsklassificeret efter internationale standarder og lever op til de strengeste sikkerhedskrav. Dette er din garanti for et sikringsskab af højeste kvalitet. Sikringsskabene kan anvendes i kommuner, skoler, institutioner og virksomheder mv. Vores sikringskabe er velegnet til sikker opbevaring og tyverisikring af It-udstyr, kontanter, nøgler, fotoudstyr, værktøj og mange andre værdigenstande.
  • Hos Sikringsforum kan du bestille det sikringsskab som bedst modsvarer dine ønsker og behov. Vælg mellem mange forskellige modeller, størrelser, og sikkerhedsklasser og få fuld tryghed døgnet rundt. De fleste af vores sikringsskabe er forberedt til fastgørelse i bund eller ryg, så du kan placere sikringsskabet på et så diskret og praktisk sted som muligt. Ligeledes kan mange af vores sikringsskabe leveres med enten elektronisk kodelås eller mekanisk nøglelås. Flere af vores IT sikringsskabe kan også leveres med indbygget strømstik til opladning af IT-udstyret. Og i langt de fleste sikringsskabe er hylderne flytbare. Så du kan indrette sikringsskabet efter behov og dermed få en fleksibel løsning. Kort sagt kan vi skræddersy sikringsskabet til dine behov.
  • Vent ikke til uheldet er ude, men bestil et sikringsskab allerede nu. Et sikringsskab yder optimal beskyttelse i tilfælde af indbrud. Mindsker dit tab i form af mistet It-data, arbejdstid, ærgelser og kontantværdi på genanskaffelser mv. Enhver skole, institution og virksomhed, uanset størrelse, bør derfor investere i et sikringsskab. Du bør være opmærksom på, at også dit forsikringsselskab kan stille krav om, at din arbejdsplads ejer et sikringsskab. Det kan nemlig influere på en eventuel erstatning i tilfælde af indbrud og tyveri.
  • Er du i tvivl om hvilket sikringsskab du bør vælge, eller ønsker du et tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 22 79 60 68 og få personlig rådgivning omkring netop dit behov for et sikringsskab.
  • Vi levere også andre sikringsskabe end dem der er vist på vores hjemmeside, både klassificeret sikringsskabe og ikke klassifiseret sikringsskabe.
  • NB: Husk også at tyverimærke alt jeres IT-udstyr